matrix programmalijnenDeze week gaat DigiShape een nieuwe fase in! Het feestelijke moment dat hoort bij de ondertekening van de partnerovereenkomst stellen we nog even uit. Maar het goede nieuws is: we gaan met alle nieuwe partners wel gewoon aan de slag met het inhoudelijke programma.

Binnenkort meer over de programmalijnen en projecten die er worden opgestart om de watersector met behulp van innovatieve datascience technieken een boost te geven. Want waar anders dan bij DigiShape kunnen we brainstormsessies via internet met elkaar opzetten?

En die nieuwe partners.... die houden we nog even onder de pet. In deze tijden van de Corona crisis willen we iedereen eerst de ruimte geven om de interne zaken op orde te krijgen voordat we ze vragen om een papiertje te ondertekenen met alle verplichtingen van dien. Hoe dan ook, we gaan vol aan de bak!

Sluis

Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het zeker dat we op een andere manier gaan varen. Maar hoe dat er precies uitziet, en welke gevolgen dat heeft voor onze infrastructuur, daar is nog geen eenduidig beeld over. Om hier een gezamenlijke aanpak voor te ontwikkelen, moeten we heel nauw samenwerken als watersector. Dat doen we binnen DigiShape.

Tom van der Schelde (RWS), programmalijn trekker Water en Logistiek

Programmalijn Water en Logistiek